click


Ten Raede Groep biedt ondersteuning op het gebied van:

Financieringsfonds MKB Drechtsteden

Begin december 2013 is door Ten Raede Groep en Kodde & van Oosten B.V. het Financieringsfonds MKB Drechtsteden opgericht.

Het huidige financieringsklimaat vraagt om nieuwe initiatieven om het MKB verder op weg te helpen. Participanten zullen hier nauw bij betrokken worden. Naast de door hen ingelegde gelden kunnen zij hun kennis en ervaring inzetten om andere bedrijven in het MKB te ondersteunen, waarbij  een redelijk rendement over hun inleg mogelijk wordt.

Ten Raede Groep, gevestigd  te Dordrecht beweegt zich voornamelijk op het gebied van financiële zaken, zoals administratie, fiscale begeleiding, zakelijke verzekeringsmarkt, pensioenen etc, en is al jaren actief in de regio Drechtsteden.

Kodde & van Oosten B.V. houdt zich sinds de oprichting in 2005 primair bezig met het verkrijgen van bedrijfsfinancieringen voor haar zakelijke opdrachtgevers. In het verlengde daarvan zijn de activiteiten uitgebreid met coaching van MKB bedrijven in de ruimste zin van het woord. Inmiddels zijn 7  KVO consultants  actief in het werkgebied Groot-Rotterdam.

Artikel AD 29 november 2013

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.ffmkb.nl

 

 

 

Nieuws
10 vragen......
  .........die elke DGA zichzelf zou moeten stellen!

Bekijk onze presentatie!
lees verder >>
Login
 
Nieuwsbrief
Ten Raede Groep - Laan der Verenigde Naties 60, 3314 DA Dordrecht - T: 078-6311366 - info@tenraede.nl -